Волиняни потопають у багнюці після ремонту трубопроводу. ФОТО

1
-4
Волиняни потопають у багнюці після ремонту трубопроводу. ФОТО
Мешканці міста Ківерці просять привести до ладу дорогу, яка була зруйнована через проведення ремонтних робіт.

Про це на сторінці Ківерцівського районного інформаційного порталу у "Фейсбуці" написала Юлія Локотько.

"4 лютого в місті Ківерці по вулиці Незалежності, а саме між будинками 32-36, прорвало трубу, яка постачала воду до помешкань. НП 6 лютого було ліквідовано та відновлено водопостачання, за що окрема подяка майстрам. Тепер питання до компетентних органів місцевої влади, коли буде закопано, розчищено та приведено у цивілізований стан, частину вулиці, яка була зруйнована за необхідності проведення ремонтних робіт", - йдеться у дописі.

Зі слів авторки допису, мешканці вище зазначених будинків вже зверталися до місцевої влади з цією проблемою, але відповідь одна - відсутність грошей.

"Скажіть, будь ласка, що тепер жителям робити з такими тротуарами і як ходити? Невже потрібна велика сума для того, щоб закопати ями та розчистити дорогу", - обурюється волинянка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З невеликої суми "відкатів" мало,і вкрасти нема що.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні