У Луцьку залишили обрізані гілки під будинком. ФОТО

1
-4
У Луцьку залишили обрізані гілки під будинком. ФОТО
У Луцьку на Гулака Артемовського, 15 залишили обрізані гілки біля дороги.

Про це повідомляють на стоірінці муніципальної варти Луцька у Фейсбуці.

До департаменту муніципальної варти звернулися мешканці будинку № 15 по вул. Гулака Артемовського, 15 зі скаргою на засмічення прибудинкової території. Інспектори виїхавши на вказану адресу, виявили дві величезні купи обрізаних гілок після весняного кронування дерев, розміщених обабіч дороги.

Голова ОСББ, замість того, щоб відразу вивезти гілки, допустила нагромадження свіжозрізаного гілля на прибудинковій території, незважаючи на те, що поруч розташований дитячий майданчик та діти, які там граються та можуть травмуватися.

Після врученого припису на вивіз гілля та прибирання даної території, голову ОСББ по вул. Гулака Артемовського, 15 було попереджено про адміністративну відповідальність в разі його невиконання та проведено профілактичну бесіду щодо недопущення порушення Правил благоустрою міста Луцька в майбутньому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
де ви там бачите дитячий майданчик? там все алкашами понищено
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні