--> Через інтернет-додаток діти стали мішенню педофілів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через інтернет-додаток діти стали мішенню педофілів

0
-3
Через інтернет-додаток діти стали мішенню педофілів
Популярний додаток TikTok став причиною для того, що два десятки 8-річних дітей стали жертвами педофілів.

Про це повідомило видання Mirror.

За рік співробітники надали допомогу 19 восьмирічним дітям, що піддались сексуальній експлуатації онлайн. Вони уточнили, що раніше наймолодшими жертвами, що звернулися за допомогою, були десятирічні. Злочинці вступали в контакт з дітьми в коментарях в додатку. Там же вони заохочували їх до дій сексуального характеру.

Програма TikTok, раніше відома як Musical.ly, дозволяє користувачам обмінюватися відеозаписами. Згідно користувача угодою, заводити акаунт можуть тільки підлітки, які досягли 13 років (при цьому до повноліття вони зобов'язані погодити його ведення з батьками). Однак більшість дітей нехтує цими правилами.

«Без правильних налаштувань безпеки діти, які транслюють своє відео через інтернет, можуть стати мішенню для зловмисників», – заявив генеральний директор Barnardo's Джавед Хан.

Представник організації уточнив, що батьки зобов'язані розбиратися в технологіях, які використовують їх діти. Також він закликав технологічні компанії до посиленого захисту неповнолітніх.

У жовтні 2018 Національне агентство по боротьбі зі злочинністю Великобританії повідомило, що основними жертвами педофілів в мережі стають діти з бідних країн. За їхніми даними, десятки тисяч британських злочинців шукали в інтернеті трансляції жорстокого поводження з дітьми або зображення такого характеру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні