Жінка осліпла на одне око після татуажу повік

0
-3
Жінка осліпла на одне око після татуажу повік
В Умані молода жінка втратила зір на одному оці після послуги татуажу.

Майстер, яка робила маніпуляцію, себе винною не вважає. Уманчанка після послуги татуажу стрілок на повіках фактично осліпла на одне око. В цьому вона звинувачує майстриню, однак та провини не визнає, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Це була нібито звичайна послуга татуажу повік, але вона закінчилась для Світлани дуже погано. Із майстринею жінка раніше була знайома, тож без жодних сумнівів довірила їй власні очі. Привабила й акційна ціна – замість 1500 лише 500 грн.

Однак під час процедури в ліве око потрапив анестетик – на думку Світлани, це спричинило хімічний опік.

«Не переживайте, я професіонал: у мене ніколи ніяких інцидентів не було, а почервоніння, припухлість, ви не переживайте, в мене вже такі клієнтки були: ой, у мене тут щось напухло. Нормально. Один-два дні, й воно пройде», – переповіла клієнтка реакцію майстрині.

На додачу до набитих стрілок на повіках – втрата зору. Уманчанка після послуги татуажу фактично осліпла на одне око. Каже: усе через недбальство майстрині. Та ж провину не визнає. Про це написала пост у Facebook, але згодом його видалила й тепер із журналістами спілкуватися відмовляється.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні