Волинянин заробив за рік майже два мільйони

0
6
Волинянин заробив за рік майже два мільйони
Майже вісімсот волинян відзвітували про отримані у 2018 році доходи. Один чоловік задекларував майже 2 мільйона гривень отриманого торік доходу.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

До державних податкових інспекцій Волині станом на 7 лютого 2019 року подано 784 декларації про отримані торік доходи.

Із загальної кількості декларантів 718 подали річну декларацію про отримані у минулому році доходи, з яких не сплачено податки, та визначили до сплати майже 800 тисяч гривень ПДФО.

Загальна сума задекларованого волинянами доходу за 2018 рік сягає 43 мільйони гривень. До речі, на початку лютого один із декларантів відзвітувався про майже 2 мільйона гривень отриманого торік доходу.

«Враховуючи багаторічну практику, ми створюємо максимально комфортні умови для подання декларації. У кожному Центрі обслуговування платників можна отримати консультаційну допомогу з тим, щоб правильно заповнити і подати паперову річну декларацію. Разом з тим, чимало громадян сьогодні досить вправні у застосуванні сучасних інформаційних технологій. Саме для цієї категорії декларантів – Електронний кабінет платника, де працює спеціально створений сервіс», - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як запевнила керівник волинських фіскалів, нові технологічні рішення ДФС пропонує тим, хто хоче з персонального комп’ютера отримати інформацію про отримані доходи. Таку довідку теж можна сформувати через Електронний кабінет платника.

Довідково: з графіком роботи Центрів обслуговування платників можна ознайомитися на субсайті територіальних органів ДФС у Волинській області за адресою vl.sfs.gov.ua.

До послуг кожного декларанта – тематичний банер «Деклараційна кампанія 2019», у якому містяться інформаційно-роз’яснювальні матеріали щодо особливостей подання декларації про доходи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні