--> На Волині підліткам, які облаштували «качалку» у занедбаній хаті, знайшли нове приміщення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині підліткам, які облаштували «качалку» у занедбаній хаті, знайшли нове приміщення

0
2
На Волині підліткам, які облаштували «качалку» у занедбаній хаті, знайшли нове приміщення
Для дітей, які облаштували тренажерний зал у старій хаті в селі Бірки, влада уже знайшла інше приміщення.

Про це повідомив секретар Любешівської селищної ради Володимир Сергійчук, (село Бірки підпорядковане Любешівській ОТГ) – пише Район.Любешів.

На Волині підлітки власними силами облаштували «тренажерний зал» у занедбаній хатині і обладнали його саморобним спортінвентарем з металобрухту та бетону.

«Знайшли приміщення в центрі села, засклили вікна зараз зробим поточний ремонт. Відремонтуємо пічне опалення. Є домовленість з вчителем фізкультури, що він буде займатись з дітьми. А Миколу Васильовича (йдеться про депутата Миколу Бущука, який першим розповів у соцмережах про стару хату-спортзал – ред.) попросили, щоб на перших порах допоміг діткам з інвентарем», – повідомив Сергійчук.

Виявляється, щоб обладнати тренажерами ту хатину, юні бірківчани спеціально заробляли для цього гроші.

«А я радію за своїх двох хрещеників що вони самі своїми руками із друзями зробили свою «качалку» (так вони називають своє дітище). Вони ходили на під заробітки, щоб все це зробити» - пише місцева жителька Світлана Савчук.
Теги: спорт, діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні