Як магістрам луцького університету вручали дипломи. ФОТО

0
1
Як магістрам луцького університету вручали дипломи. ФОТО
Випускники-магістри факультету філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки отримали дипломи та заспівали відому пісню Скрябіна.

Вручення відбулося у п'ятницю, 8 лютого, на факультеті філології та журналістики, пише ІА «Волинські новини».

Як зазначив декан факультету Юрій Громик, для нього це вже 14 випуск, однак цей буде особливим, адже вперше факультет випускає таку кількість магістрів – 111, до того ж інші 13 такими сентиментальними не були.

«Сьогодні на факультеті філології та журналістики – свято, оскільки ми випускаємо у світ цілу когорту достойних гарних фахівців, про яких, сподіваємося, найближчим часом будемо чути багато гарного, цікавого», – зазначив Юрій Громик та привітав усіх з такими довгоочікуваними дипломами.

Також він відзначив, що серед 111 випускників 19 є кандидатами та докторами наук, що ще раз підкреслює універсальність та важливість філології.

Прийшли привітати своїх студентів і викладачі Наталія Благовірна, Ніна Данилюк, Світлана Богдан, Марія Моклиця, Олена Маланій, Надія Колошук, які почергово говорили їм слова вдячності та давали настанови у подальше життя.

Так, професор кафедри теорії літератури та зарубіжної літератури Марія Моклиця наголосила, що можна казати, що філолог – це покликання, можна – що діагноз, можна казати, що це робота, однак філолог – це місія і статус, який тяжітиме над випускниками усе їхнє життя.

Випускники також не стояли осторонь і подякували своїм викладачам за вкладені в них працю, знання та досвід, а дехто з них настільки прив’язався до факультету, що не міг стримати сліз.

Після отримання дипломів випускники не хотіли прощатися зі своїм домом і експромтом заспівали безсмертні «Старі фотографії» Кузьми.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні