Для пацієнтів дитячої лікарні у Луцьку завезли телевізори

0
0
Для пацієнтів дитячої лікарні у Луцьку завезли телевізори
Пацієнтам дитячої лікарні передали сучасні телевізори від благодійного фонду «Ти не один 1+1».

У майбутньому планують створити у приміщеннях медзакладу школу для маленьких пацієнтів, - пише ІА Волинські новини.

Нагадаємо, у вересні минулого року благодійний проект «Здійсни мрію», який стартував на телеканалі «1+1», завітав до Луцька. Телеведуча Олександра Лобода та керівник благодійного фонду «Ти не один 1+1» Власта Шовковська спілкувалися з маленькими лучанами, аби дізнатися, про що вони мріють та втілити їхні бажання в життя.

Сьогодні, 8 лютого, Волинському ОДТМО передали п’ять телевізорів Sony з діагоналлю 32 дюйми від благодійного фонду «Ти не один 1+1».

Восени, спілкуючись з дітлахами про їхні мрії, журналісти помітили, що у палатах бракує певних речей: діти, які тижнями змушені лікуватися, лежать, дивлячись на голі стіни. Тому благодійники вирішили привезти у медичний заклад нові телевізори, щоб маленькі пацієнти могли переглядати дитячий розважальний та пізнавальний телеканал «ПлюсПлюс».

Благодійні проекти тривають надалі, і тепер у приміщеннях дитячої лікарні хочуть створити школу.

Як розповів генеральний директор Волинського ОДТМО Сергій Ляшенко, триває перший етап співпраці двох міністерств – Міносвіти та Міністерства охорони здоров’я. Лікування повинно відбуватися комплексно і якщо є можливість у час дозвілля забезпечити дітям безперервний процес навчання, забезпечувати психологічне розвантаження та просто цікаве проведення часу, потрібно це робити.

Наразі завезли телевізори, на яких можна переглядати освітні програми, а наступним етапом буде впорядкування шкільних приміщень, третім етапом – впорядкування санаторію у селі Дачне (розширення можливостей реабілітації), де перебувають діти, які мають ДЦП.

Телевізори встановлять у спеціалізованих палатах, де здійснюватиметься навчання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні