Життя – це екзамен: лучани зустрілися з Віктором Корсаком

0
-3
Життя – це екзамен: лучани зустрілися з Віктором Корсаком
Лучани мали змогу долучитись до відкритої розмови з луцьким бізнесменом та меценатом Віктором Корсаком на тему: «Як розбудувати мультибрендову корпорацію?». Це уже десятий публічний захід в рамках «Школи свідомого громадянина».

Зустріч пройшла у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків у четвер, 7 лютого.

Культурно-освітній проект Громадянського Руху «СВІДОМІ», засновником якого є депутат Луцькради Андрій Покровський, спрямований підвищити рівень свідомої поведінки молоді. Проект допомагає здобути базові навички у здійсненні громадської діяльності та реалізації локальних проектів. За час реалізації проекту було проведено ряд масштабних відкритих лекцій, які відвідали понад півтисячі лучан.

Спікери «Школи» – це соціально відповідальні та активні люди. Цього разу на «Школу» завітав Віктор Корсак – луцький бізнесмен, голова правління групи компаній VolWestGroup. До цих підприємств входить мережа супермаркетів «Наш край», розважальний центр «Адреналін-Сіті», Музей сучасного українського мистецтва Корсаків та багато інших.

На перший погляд здається, що його бізнеси з протилежних полюсів. У відкритій розмові у рамках проекту «Школа свідомого громадянина» Віктор Корсак розповів, як стати успішним стартапером та розбудовувати бізнес-проекти, не боячись кардинальних відмінностей обраних напрямків. Зокрема, чоловік запевняє, що життя – це екзамен до якого завжди потрібно готуватися.

Як розповідає співкоординаторка проекту Галина Падалко, десята «Школа свідомого громадянина» була особливою: у іншій чудовій локації та у інший час.

«Зустріч тривала майже 2 години і я, час від часу звертаючи увагу на глядачів, бачила їх нестримну цікавість. Вони уважно слухали як невелику вступну лекцію Віктора Корсака, так і публічне інтерв’ю, і потім ставили цікаві запитання. Мало кого я ловила поглядом на «завтикуванні» у телефоні. Віктор Корсак - бездонний колодязь знань, його можна слухати та наповнюватись новою інформацією вічно.

Це так круто, що він виділив час на зустріч, та більше того, щоб підготуватись до неї. Слухаючи його, здавалось, що захистити докторську дисертацію та відкрити десяток різних бізнесів - це як з’їздити в Польщу на вихідні. Але, глибоко проаналізувавши розмову, все ж розумієш, що це - десятиліття системної праці, безсонних ночей та самомотивації», – ділиться Падалко.

Михайло Наход, співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» додає, що «Школа свідомого громадянина» є ключовим проектом організації.

«Коли ми планували цю школу, в основу вклали можливість, аби відомі люди ділилися історіями успіху, надихали лучан займати відповідальну позицію стосовно міста та країни. За час існування проекту ми випробували ряд форматів, ми запрошували і відомих лучан, і персон національного рівня. Кожен з них вніс щось своє у розвиток школи.
Особливо приємно, що у нас завжди повні зали, а відвідувачі беруть для себе щось корисне. Це ми і закладали, коли започатковували Громадянський Рух «СВІДОМІ»», – розповідає Михайло.

Співкоординаторка проекту Христина Назар запевнила, що для ювілейної зустрічі кардинально змінили формат.

«Зустріч особлива через повну зміну формату: для проведення школи цього разу обрали мистецьку локацією.Традиційними ми залишили лише спікерів та аудиторію – людей, які хочуть наповнювати себе не лише матеріальними благами, а й знаннями. Ми дуже щасливі, що сім’я Корсаків створила цей музей.

Тепер у нашому місті є нова платформа та ідеальне середовище для реалізації освітніх і культурних проектів, місце, наповнене динамізмом. Тут люди відкривають для себе сучасне українське мистецтво, що є дуже важливим. Хочеться побажати, аби лучани мали змогу частіше відвідувати такі місця та заходи і ділилися своїми успіхами та досягали поставлених цілей», – резюмує Христина.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні