--> На «Ягодині» у чоловіка забрали «зайві» 2 тисячі євро | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На «Ягодині» у чоловіка забрали «зайві» 2 тисячі євро

0
-5
На «Ягодині» у чоловіка забрали «зайві» 2 тисячі євро
Волинські митники на посту Ягодин вилучили у чоловіка дві тисячі євро.

Про це повідомили у прес-службі Волинської митниці ДФС.

Разом з іншими грошима, без ознак приховування, намагався провезти у Польщу пасажир легкового автомобіля, що скористався «зеленим коридором» як смугою спрощеного митного контролю.

Волинська митниця нагадує громадянам України, що дозволена до вивезення норма готівки визначена постановою Нацбанку України від 27.05.2008 №148 у розмірі до еквіваленту 10 тисяч Євро. Надмір підлягає обов’язковому письмовому декларуванню та документальному підтвердженню походження.

Відтак, пасажиру залишили 10 тисяч Євро. Решту, що за курсом Нацбанку України становить 61,4 тисяч гривень – тимчасово вилучено до рішення суду.

Згідно зі статтями 471,472 Митного Кодексу України недекларування валюти, що перевищує встановлену норму, тягне за собою накладення штрафу та її конфіскацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні