Лучани просять не закривати маршрут №47

0
5
Лучани просять не закривати маршрут №47
Мешканці Луцька просять не закривати автобусний маршрут №47.

Відповідну петицію 7 лютого на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєструвала Світлана Янчурська.

Нагадаємо, у середу, 6 лютого, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради стало відомо, що у місті не будуть оголошувати конкурс на перевезення пасажирів автобусним маршрутом №47, а відтак маршрут закриють.

За словами автора петиції, маршрут сполучення 40-й квартал (КРЗ) - Боголюби (лікарня), єдиний автобус, що їде по вул. Чернишевського. Автобуси №47 завжди заповнені пасажирами. А в години-пік не завжди можна сісти в цю маршрутку, що свідчить про її актуальність.

"Я проживаю в с. Тарасове, мої діти відвідують гуртки в місті Луцьку біля ТАМ-ТАМу. 47 маршрутний автобус - це єдиний транспорт, яким можна доїхати в цей район без пересадки. Якщо 47 автобус знімуть, в наш район (с. Тарасове) буде ходити лише 31 маршрутка, якою не можна доїхати ні до старого Ринку, ні до ТАМ-ТАМу. Та й взагалі, добратись вранці на роботу буде проблематично, через брак транспорту. Так як один маршрут на таку кількість населення - це дуже мало. Просимо посприяти у вирішенні даної проблеми", - йдеться у петиції.

Станом на 7 лютого петицію підписали 4 особи з 300 необхідних. До кінця збору підписів залишилось 14 днів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні