На Волині за тиждень через грип закрили 45 навчальних закладів

0
7
На Волині за тиждень через грип закрили 45 навчальних закладів
На Волині за останній тиждень кількість хворих на грип зросла на 13,6% в порівнянні з попереднім тижнем і становить 6970 хворих проти 6132 минулого тижня.

Про це повідомляє прес-служба Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України.

Показник захворюваності на грип та ГРВІ становить на 100 тисяч населення 672,3 і перевищив епідемічний поріг на 6%.

Епідемічний поріг перевищено в 11 районах області. Найвищий рівень захворюваності в Ковельському районі, де епідемічний поріг перевищено на 82%.

Зростання захворюваності спричинено збільшенням хворих у всіх вікових групах, але найбільше зросла захворюваність серед дітей у віковій групі 0-4 роки (на 18%) та у віковій групі 5-14 років (на 27%).

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Волині від грипу в хлопця відняло половину тіла

В окремих навчально-виховних закладах у зв’язку з відсутістю через хворобу понад 20 % учнів, лікарями-епідеміологами надані рекомендації щодо тимчасового призупинення навчання у загальноосвітніх школах.

Станом на 1 лютого 2019 року припинено навчання в 45 закладах освіти, в тому числі 42 загальноосвітніх школах та 3 закладах дошкільної світи: в Горохівському районі -2, Камінь-Каширському -6, Ківерцівському-1, м. Ковелі -3 (заклади загальної середньої освіти №№ 2 (8-а клас),3,9, Луцькому-2, Любешівському –1, Маневицькому-2, Старовижівському-4, Ратнівському -4, Турійському – 1. Крім того, закриті усі заклади середньої освіти у м. Нововолинськ (10 шкіл та 9 закладів дошкільної освіти).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні