Через пияцтво жінка забула про існування шестирічної доньки

0
2
Через пияцтво жінка забула про існування шестирічної доньки
У Рівному матір хочуть позбавити батьківських прав за недогляд за шестирічною дочкою.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Рівненській області.

До служби у справах дітей звернулися працівники рівненської школи, в якій навчається шестирічна дівчинка. Занепокоєні освітяни повідомили, що мама до пізньої години не забирала дочку зі навчального закладу, а коли все ж прийшла – була у стані сильного алкогольному сп’яніння.

Наступного дня, у вівторок, 5 лютого, 49-річну жінку викликали в службу у справах дітей, однак вона не з’явилася. Соціальні працівники прибули до неї додому. Двері у квартиру були відчиненими, а нетвереза жінка спала. Спроби розбудити її та дізнатися, де перебуває дитина, виявилися марними, а тому на місце викликали поліцейських.

Дівчинка перебувала у школі. Вона навідріз відмовлялася повертатися додому і її помістили до дитячого реабілітаційного центру в селі Олександрія.

Сьогодні, шостого лютого, працівники ювенальної поліції навідалися до горе-матері, аби повідомити її про вилучення дочки. Проте вдома її не було. Незабаром нетверезу жінку розшукав її родич неподалік місця проживання. Поліцейським вона повідомила, що вживає алкоголь вже тривалий час, і на жаль, не контролює себе.

Начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Рівненській області Ірина Чорна повідомила матері, що вона може бути позбавлена батьківських прав, адже поки жінка не може чи не хоче впоратися зі своїми проблемами – дівчинка перебуває в небезпеці.

Після оформлення матеріалів правоохоронці навідалися до дівчинки, аби розпитати, як минув перший день у реабілітаційному центрі. Першокласниця дуже зраділа візиту поліцейських і сказала, що їй дуже подобається в «дитячому таборі». Однак, поки вона ображена на матір і не хоче повертатися до неї.

Наразі, зі школяркою все добре. Вона попросила поліцейських зателефонувати до її шкільної вчительки, за якою щиро сумує. Дівчинка передала вітання своїм однокласникам і сказала, що все з нею добре.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні