Теорія гартується практикою, а практика – на SKF*

0
2
Теорія гартується практикою, а практика – на SKF*
На ПраТ «СКФ Україна» стартувала друга хвиля у рамках німецько-українського проекту «Партнерство у сфері професійно-технічної освіти в Україні».

В рамках даного проекту відбувалося багато вагомих заходів, як зі сторони навчальних закладів так і представників бізнесу. Цей проект був гарним поштовхом для бізнесу створити іншу, нову модель співпраці з навчальними закладами.

На зустрічі, 5 лютого, були присутні учні Луцького вищого професійного училища, їх наставники, практиканти першої хвилі та керівництво підприємства.

Генеральний директор ПраТ «СКФ Україна» Володимир Цибульський привітав усіх учасників та радо ділився своїм досвідом, знаннями та цінностями.

«У нас є чітка установка, що найголовніше – люди. Маємо три напрямки: турбота про працівників, розвиток та визнання їхніх заслуг. Відповідальність розподілена на чотири основних напрямки: бізнес, працівники, довкілля, громада»

Досвідчений керівник розказав майбутнім практикантам про переваги роботи на «СКФ», хорошу заробітну плату, соціальне забезпечення та головне – любов та піклування про своїх працівників.

«Продукція групи «СКФ» використовується для обладнання машин та літаків. Ми працюємо з відомими світовими брендами, наприклад – «Фольксваген». Це дійсно круто. Все що літає, плаває, крутиться та допомагає людям жити краще забезпечується нашою групою»

В свою чергу директор з виробництва Норберт Штрунк запевнив, що підприємство надасть усі можливості для самореалізації, головне – бажання.

«Усе що можливо з нашого боку: наставники, матеріали, програми ми вам надамо. Проте, результат залежить лише від вашого старання. Ваше майбутнє залежить від вас, аби ви насамперед усвідомили, що хочете. Скажімо так, ви можете отримати максимум завдяки своїй старанності. Не бійтеся задавати питання», – запевняє Штрунк

Процес виробництва на заводі є цікавим і для студентів з Канади. До прикладу, Ростислав Винницький, студент University of Waterloo, радо поділився своїми враженнями про роботу на підприємстві, яке він обрав для проходження своєї університетської практики.

«У Канаді є схожа система щодо навчання та практики. Теорія не дасть настільки повне розуміння роботи, як практика. Завдяки практиці на виробництві ви поєднаєте і знання і уміння. Я особисто можу сказати, що набагато краще усе зрозуміти на практиці, але лише після теоретичного матеріалу», – додає юнак.

До навчання та практики залучені кращі наставники та тренери виробництва, які здобувають свій досвід не лише на заводі, а й на інших об’єктах корпорації СКФ, які представлені за кордоном.

Побажаємо учням наснаги, цілеспрямованості та успіхів у професії.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні