На Волині ще більше ромів зможуть отримати паспорти

2
-6
На Волині ще більше ромів зможуть отримати паспорти
На Волині представників ромської національної меншини забезпечать паспортами.

Питання документування представників даної національної меншини обговорили під час робочої зустрічі у Луцьку, повідомляє прес-служба Міграційної служби Волині.

На захід до Управління ДМС в області завітали громадська організація «Тенере Рома», та регіональний координатор взаємодії з громадскістю Уповноваженого Верхової Ради України з прав людини у Волинській області.

Під час зустрічі керівники міграційної служби розповіли про питання, які виникають під час документування ромів паспотами нового зразка у формі ID-карти, та відмітили позитивну тенденцію, щодо збільшення звернень для виготовлення документів.

До слова, ще раніше в Україні ухвалили «Стратегію захисту та інтеграції даної категорії громадян на період до 2020 року».

Одним з основних її завдань є сприяння в отриманні ромами, які на законних підставах перебувають на території України, документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що вони будуть робитии з тими паспортами? Хіба що кредитів у банках наберуть. А поотім банкіри будуть вибивати гроші з нормальних людей сраниими смс ками, і погрозами.
Відповісти
Будуть мати чим в зубах колупатись.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні