«Він скоро прийде вибачатися», – директор «Укрпошти» на Волині про скандал з касиркою

12
-8
«Він скоро прийде вибачатися», – директор «Укрпошти» на Волині про скандал з касиркою
На лучанина Богдана Жишка, який заявив, що на відділенні «Укрпошти» В Луцьку відмовляються говорити українською, готують позов до суду.

Про це в коментарі інтернет-виданню «Волинь24» сказав директор Волинської дирекції АТ «Укрпошта» Іван Шевчук.

Нагадаємо, У Луцьку в одному з відділень Укрпошти касирка не хоче розмовляти українською мовою. За словами директора «Укрпошти», жінка приїхала в обласний центр Волині зі Сходу України, де розмовляла російською.

«Пан Жишко, вважаю, в цій ситуації не має рації, тому що, мабуть, не читає законодавства. А те хамське відношення, яке ми вчора бачили від нього, буде належно оцінене правоохоронними органами, крім того ми готуємо позов до суду», – сказав він.

«Думаю, що найближчим часом він прийде до відділення за свою хамську поведінку вибачатися разом з державним виконавцем», – додав Іван Шевчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
, а не жишка!
Відповісти
Знайома ситуація,була з "новою поштою" там теж працівниця відмовилася перейти на державну мову.А керівнику Укрпошти треба пам'ятати що українська мова обов'язкова у всіх державних установах,і працівниця мусить перейти на державну мову,а не піднімати "кіпіш".Тим більше по закону , клієнт завжди правий!
Відповісти
Що ,на українця за те що він відстоював своє право на обслуговування українською мовою в державі Україна подають до суду!?Вони там що "обкурилися " канабісом,чи таке нахабство може бути в нашій державі де в державну мову усілякі зайди можуть безнаказано витирати свої ноги!!!
Відповісти
в шию гнати того іуду Шевкука
Відповісти
Це як на мене плювок в обличчя всьому українському народу.
Відповісти
Саме так
Відповісти
Директор совковий дебіл з партії Зеленського. І де вони беруться?
Відповісти
Директоре, ти б спершу почитав закони, а ще краще не говорив би такої дурні.

Використання державної мови є ОБОВʼЯЗКОВИМ.
Відповісти
Неодноразово був свідком хамського відношення до відвідувачів зі сторони русскагаварящої курки, прийшов о 19:15 зняти гроші з Вестерн Юніон, каже пріхадітє завтра, потім чоловік прийшов за комунальні заплатити, то їй впадло програму відкрити, щоб людину обслужити. Гнати дибілів, які не поважають інших людей.
Відповісти
У всьому винний директор.Треба пояснювати працівникам,що в державних установах повинні розмовляти державною мовою, а вдома без питань "может разговаривать хоть на китайском".
Відповісти
Чого ви психопати слиною сходитесь? Вона йому не хамила, це він влаштував істерику. Ну не вміє розмовляти українською поки-що. Хай краще російською, тим більше на сході це норма, нажаль, чим так як азаров українською. От через таких як ви російська пропаганда і робить картинку для наших східняків.
Відповісти
Слава Україні - Героям Слава
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні