--> Розпочалася реєстрація на основну сесію ЗНО-2019 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розпочалася реєстрація на основну сесію ЗНО-2019

0
-3
Розпочалася реєстрація на основну сесію ЗНО-2019
З 5 лютого до 25 березня 2019 року триватиме реєстрація осіб для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2019 року.

Про це повідомляють на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Абітурієнти матимуть можливість скласти тестування щонайбільше з чотирьох навчальних предметів. Загалом ЗНО відбуватиметься з 11 навчальних предметів.

На запит учасників завдання сертифікаційних робіт з шістьох навчальних предметів перекладатимуться кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською та угорською мовами.

Зокрема, для різних категорій учасників передбачено відмінності у здійсненні процедури реєстрації:

- випускники закладів загальної середньої освіти 2019 року, а також учні (слухачі, студенти) закладів професійно-технічної та вищої освіти І-ІІ рівня акредитації, які в поточному навчальному році складатимуть державну підсумкову атестацію у формі ЗНО, проходять реєстрацію за місцем навчання до 18 березня;

- випускники минулих років можуть реєструватися самостійно, скориставшись спеціальним сервісом «Зареєструватися», розміщеним на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти (testportal.gov.ua), або за допомогою працівників реєстраційно-консультаційного пункту до 25 березня.

Реєстраційно-консультаційний пункт Волинської області розташований за адресою: м. Луцьк, вул. Винниченка, 31, Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, каб. 28. Контактний телефон (0332) 24-22-25. Години роботи: понеділок – п'ятниця 09³º-16³º (перерва: 13ºº-14°º).

Для проходження реєстрації необхідно підготувати:

• копію паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові);
• дві однакові фотокартки для документів розміром 3 х 4 см.
• за необхідності інші документи:
• медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження ЗНО № 086-3/о – для осіб з особливими потребами;
• документ про зміну прізвища, імені, по батькові - для осіб, у документах яких є розбіжності в персональних даних;
• копію нотаріально засвідченого перекладу українською мовою документів, наданих для реєстрації - для осіб, які подають документи, оформлені іноземною мовою.
Для учасників які не складають ДПА у формі ЗНО до комплекту документів додати:
• копію атестата про загальну середню освіту (для випускників минулих років), або довідку з місця навчання (для студентів (учнів) коледжів, технікумів, училищ, які складатимуть ЗНО-2019 лише для вступу до закладів вищої освіти).

Інструкції щодо послідовності дій при реєстрації на ЗНО 2019 року розміщено на сайті Українського центру оцінювання якості освіти:
• для випускників шкіл 2019 року, а також учнів, студентів закладів професійно-технічної та вищої освіти І-ІІ р. а., які в складатимуть ДПА у формі ЗНО: http://testportal.gov.ua/procedura/;
• для випускників минулих років: http://testportal.gov.ua/proceduravipusknikiv/

До слова, вносити зміни до реєстраційних даних можна до кінцевого терміну реєстрації - 25 березня. Додаткового терміну для зміни реєстраційних даних у 2019 році не передбачено.

Підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є Сертифікат, який буде надіслано учаснику Львівським регіональним центром оцінювання якості освіти на адресою, зазначеною в ході реєстрації, або до закладу освіти, де навчається учасник зовнішнього оцінювання.

До 30 квітня 2019 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні