Активоване вугілля допоможе не тільки при отруєнні: корисні властивості популярного препарату

4
5
Активоване вугілля допоможе не тільки при отруєнні: корисні властивості популярного препарату
Активоване вугілля – сильний природний засіб. Воно допомагає виводити токсини і хімікати з організму. Саме ці властивості дозволяють використовувати його як засіб для очищення організму.

Вперше активоване вугілля почали використовувати як протиотруту при отруєннях у ХVІІІ і ХІХ століттях. Однак з плином часу люди почали дізнаватися більше про корисні властивості препарату.

Активоване вугілля корисне для організму, адже здатне поглинати хімікати і токсини в своїх маленьких спорах. Однак воно їх не вбирає. Процес очищення відбувається через абсорбцію й електричні зміни на своїй пористій поверхні, що змушує токсини і газ прикріплятися до нього.

Це може викликати зневоднення, тому при вживанні активованого вугілля обов'язково пийте багато води. Вугілля є чудовим детоксикаційним засобом від отруєнь, його також широко застосовують як дезодоруючий і дезінфікуючий засіб.

Інші корисні властивості активованого вугілля:

Допомагає при алкогольному отруєнні і похміллі. Воно здатне усувати токсини, запобігати алкогольному отруєнню і попереджати негативні симптоми похмілля.

Знижує рівень холестерину.
Воно здатне збільшувати рівень хорошого холестерину і знижувати рівень поганого.

Очищає травний тракт. Прийміть 10 грамів активованого вугілля за 90 хвилин до їжі для того, щоб забезпечити травне очищення. Зробіть це протягом декількох днів.

Допомагає білосніжній усмішці. Активоване вугілля змінює значення рН ротової порожнини. Відбілює зуби і усуває неприємний запах з рота. Занурте вологу зубну щітку в порошок активованого вугілля і почистіть зуби. Промийте і повторюйте три рази на тиждень.

Корисне для здоров'я шкіри і тіла. При зовнішньому застосуванні активоване вугілля усуває неприємні запахи тіла, допомагає в лікуванні укусів змій, комах, висипки від отруйного плюща/отруйного дуба.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я раніше тільки активоване вугілля приймала, а зараз якщо трапляються подібні неприємності, я Актив Флора Дуо пропиваю і все приходить в норму.
Відповісти
Ніколи не думала, що можу отруїтися полуницею, так що лежала ніяка. Спочатку активоване вугілля випила, але особливо не полегшало. В аптеці від отруєння порадили Актив флора Дуо 5-7 днів та пропити. Пройшло все на третій день.
Відповісти
Та ніхто від отруєння не застрахований, це справа випадку. Я якраз на такий випадок і купила Актив флора Дуо. У разі отруєння він діареї позбавляє швидко і кишечник у норму приводить.
Відповісти
В мене при отруєнні періодично буває діарея. Так я не активоване вугілля, а Актив Флора Дуо приймаю протягом 2-3 днів. Мені це допомагає відновити мікрофлору кишечника.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні