--> Онуфрій повернувся з Москви, де вітав патріарха Кирила | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Онуфрій повернувся з Москви, де вітав патріарха Кирила

8
3
Онуфрій повернувся з Москви, де вітав патріарха Кирила
Предстоятель УПЦ МП, митрополит Онуфрій і народний депутат від Опозиційного блоку Вадим Новинський взяли участь в урочистостях з нагоди десятиріччя інтронізації патріарха Московського і всієї Русі Кирила, які проходили в Москві 31 січня.

Довгий час ніхто не знав, коли митрополит Онуфрій і Новинський повернуться до Києва і де саме приземлиться їх літак. Однак знімальній групі телеканалу ATR увечері 1 лютого вдалося зняти ексклюзивні кадри, як кортеж з одіозним політиком і предстоятелем УПЦ МП виїжджає з воріт VIP-терміналу аеропорту «Київ» (Жуляни).

Так, кілька знімальних груп різних телеканалів чатували під VIP-терміналом аеропорту «Київ» починаючи з 18:00 години.

За інсайдерською інформацією, приватний літак з Москви з Новинським і Онуфрієм повинен був приземлитися в Києві близько 19:00, але через сильний туман «Київ» (Жуляни) не приймали на посадку літаки. Частина з них перенаправили в аеропорт «Бориспіль», деякі рейси зовсім скасували.

Через годину з'явилася інформація, що літак з Новинським і Онуфрієм сяде в «Борисполі». Туди відразу ж виїхала одна наша знімальна група і програма «Гроші». Решта журналісти роз'їхалася. Близько 21:00 журналісти ATR отримали інформацію з власного інсайдерських джерел, що борт Новинського сяде все ж в «Жулянах», о 21:35.

О 21:45 нашим журналістам вдалося зняти ексклюзивні кадри, як кортеж з одіозним політиком і керівником УПЦ МП, виїжджає з воріт VIP-терміналу. Так, з з терміналу Б аеропорту «Київ» (Жуляни) виїхав мікроавтобус Chevrolet, в якому, за словами журналіста ATR, знаходилися люди в рясах, а в автомобілі Mercedes був Вадим Новинський.

Як відомо, 31 січня 2019 в Великому залі Державного Кремлівського палацу відбувся урочистий захід, присвячений 10-річчю Помісного собору Російської Православної Церкви в 2009 році і інтронізації Патріарха Московського і всієї Русі Кирила. 1 лютого відбулося богослужіння в храмі Христа Спасителя. Митрополит УПЦ МП Онуфрій взяв участь в урочистих заходах.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що? Краще про Крим знімайте, їдьте і показуйте правду про життя кримчан.
Відповісти
Це - українці???....
Відповісти
Посередником між людьми і Богом є Ісус Христос. Маймо Бога в серці і душі. Вірую в Бога, а в священників не вірую. Україна й Бог понад усе.
Відповісти
чого він сюди повернувся це не його земля це Україна. КГБ в рясах
Відповісти
Засланці кремля ,продажні держиморди приїхали
Відповісти
Трус,балбес,і бувалий'
Відповісти
В ізолятор сбу і на допит.
Відповісти
Ото хочеться взяти за бороду цього ......
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні