--> У районі на Волині продовжують хворіти на кір | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У районі на Волині продовжують хворіти на кір

0
-5
У районі на Волині продовжують хворіти на кір
У Локачинському районі зареєстрували 25 хворих на кір.

Ситуацію щодо захворюваністі на кір (з початку 2019 року) прокоментувала Ірина Мигович – заступниця головного лікаря КНП «Локачинський РЦПМСД», пише Район.Локачі.

Протягом останнього тижня захворіло дві людини з Затурців, одна – з Юнівки і ще одна – з Привітного. Переважну кількість захворювань зареєстрували у побуті. Серед дітей з початку року захворіли шестеро школярів, одна дитина з дитячого дошкільного закладу, троє дітей дошкільного віку, які не відвідують дошкільні заклади.

«За січень лікарі провели щеплення проти кору 132 особам. Вакцинували 22 дитини віком один рік, 43 – віком шести років, 67 дорослих. В закладі є достатня кількість вакцини проти кору. Щеплення лікарі проводять комбінованою вакциною КПК проти трьох інфекцій одночасно: кору, паротиту, багряниці (краснухи) «Вакциною для профілактики кору, паротиту і краснухи М-М-R ll» виробництва США, однодозною», – зазначила лікарка.

В Локачинський ЦРЛ наголошують, що кір може привести до серйозних ускладнень. А саме – пневмонії, отиту, запалення головного мозку (енцефаліту). Специфічного лікування від кору не існує. Тож єдиний спосіб уберегтись від захворювання – профілактика.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні