Суд звільнив з-під варти двох учасників стрілянини в Луцьку

1
-1
Суд звільнив з-під варти двох учасників стрілянини в Луцьку
Луцький міськрайонний суд змінив міру запобіжного заходу із тримання під вартою на домашній арешт для двох учасників стрілянини на автомийці у Луцьку.

Додому відпустили жителів міст Бровари та Київ, - повідомляє Інформаційне агентство ВолиньPost.

Нагадаємо, 5 листопада на автомийці в Луцьку зчинили стрілянину. Одна людина загинула, двох постраждалих госпіталізувала «швидка».

У обох випадках змінити запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт просив старший слідчий слідчого управління поліції Волині.

Свої клопотання слідчий аргументував тим, що згідно із законодавством тримання під вартою не може застосовуватися до раніше не судимої особи, що обвинувачується або підозрюється у вчиненні злочину, за який законом передбачено покарання строком до п’яти років. Натомість максимальне покарання, передбачене санкцією частини 1 статті 396 КК України, яку інкримінують підозрюваним, становить три роки позбавлення волі.

Тож суд вирішив задовольнити клопотання в обох випадках та випустити обох підозрюваних з під-варти під домашній арешт до 29 березня включно.

Згодом стало відомо, що загиблий під час стрілянини на луцькій автомийці - уродженець Любомльського району Волині.

У цій справі затримали і обрали запобіжний захід Олександру Барташуку, Михайлу Ількуну, Тимуру Байрамову і Дмитру Нагайчуку.
Теги: зброя, суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/buxgalterskij-kalendar-na-kviten-2017-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/prorotstvo/prorochestva-ob-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/vuzi-ukra%d1%97ni-dovidnik-abituriyenta-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/posivnij-kalendar-na-berezen-na-2018-rik.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-strizhok-na-gruden-2018-roku.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні