На Волині засудили водія, який «бухнув» на місці ДТП

0
0
На Волині засудили водія, який «бухнув» на місці ДТП
У Нововолинську після вчинення аварії водій на місці пригоди почав вживати алкоголь до приїзду патрульних.

Суд наклав штраф на чоловіка у розмірі 20 400 гривень та позбавив водійського посвідчення, - пише Буг.

24-го листопада 2018 року о 15:30 на вулиці Сокальській трапилася ДТП: автомобіль Славута в’їхав у ЛУАЗ. Водій Славути не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення з автомобілем.

18-го січня Нововолинський міський суд розглянув справу про притягнення водія до адміністративної відповідальності за статтями 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та частиною 4 статті 130 (вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди за його участю алкоголю до проведення уповноваженою особою медичного огляду з метою встановлення стану алкогольного сп’яніння). Постанова суду оприлюднена в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Так, водій після ДТП за його участю та до проведення уповноваженою особою його огляду з метою виявлення стану алкогогольного сп’яніння, вживав алкогольні напої. Поліція склала відповідний протокол.

У суді чоловік свою вину у вчиненні вищевказаних правопорушень визнав, у вчиненому щиро розкаявся. Дослідивши матеріали справи, суддя наклав на нього адміністративне стягнення у виді штрафу з позбавленням права керування всіма видами транспортних засобів.

Суд призначив штраф в розмірі однієї тисячі двохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 20 400 гривень та позбавив чоловіка водійського посвідчення на строк 3 роки.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Скільки триватиме карантин у Нововолинську
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні