Через Ягодин намагалися ввезти в Україну наркотики: ховали у коробці з черевиками та під сидінням авто

0
-5
Через Ягодин намагалися ввезти в Україну наркотики: ховали у коробці з черевиками та під сидінням авто
Волинські митники на посту Ягодин упередили ввезення до України небезпечних речовин. В легковику під пасажирським сидінням та в автобусі у коробці зі взуттям – знайшли наркотики.

Про це повідомляє прес-служба Волинської митниці.

Посадові особи управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Волинської митниці ДФС упередили ввезення до країни через митний пост Ягодин особливо небезпечних речовин.

Зокрема, громадянин України в ніші під пасажирським сидінням його легкового автомобіля приховав від митного контролю паперовий згорток, в якому знаходилась речовина рослинного походження коричнево-зеленого кольору загальною вагою брутто 6,83 грами.

Речовину вилучили. За цим фактом до слідчих УСБУ у Волинській області направили повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину за ст. 305 Кримінального кодексу України.

Також у зоні митного контролю МАПП Ягодин, під час повного митного огляду рейсового автобуса сполученням «Вроцлав-Черкаси», в багажному відділенні серед особистих речей пасажирів було виявлено несупроводжуваний багаж (передачу).

У коробку з чоловічими черевиками було вкладено блістер (10 таблеток) з надписом TRAMAL Retard 200.

За цим фактом повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину за ст. 309 Кримінального кодексу України, направлено до Любомльського відділу Нацполіції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні