У Камінь-Каширському районі – 156 людей не мають роботи

1
0
У Камінь-Каширському районі – 156 людей не мають роботи
У Камінь-Каширському районі на обліку 156 безробітних.

Про це повідомила на щотижневій апаратній нараді директор районної філії Волинського обласного центру зайнятості Лілія Дзямко, - йдеться на сайті Камінь-Каширської районної держадміністрації.

За словами Лілії Дзямко станом на 1 січня цього року на обліку в районній філії перебуває 156 безробітних.

"Допомогу по безробіттю отримали 523 особи (середній розмір такої допомоги становив 2194 грн.). Активними заходами політики зайнятості охоплено 65,8 % безробітних громадян, 762 – працевлаштовано. Дві особи отримали одноразову допомогу по безробіттю для організації підприємницької діяльності.

З метою розширення можливостей щодо забезпечення зайнятості громадян проводиться організація громадських робіт (залучено 25 осіб) та робіт тимчасового характеру (176 осіб).

У 2018 роботодавцями району подано 783 вакансії, 771 – укомплектовано (рівень укомплектування – 91 %)», – розповіла вона.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А скільки безробітних у них не стоїть на обліку чому не кажуть.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні