У селі Піски збирали підписи за перехід в ПЦУ

4
-1
У селі Піски збирали підписи за перехід в ПЦУ
У селі Піски відбулися парафіяльні збори Святогеоргіївського храму.

Їх провели у неділю, 27 січня, - про це для Район.Горохів розповів місцевий житель, директор Берестечківського краєзнавчоо музею Олег Дергай, який був присутні на заході.

87 осіб, які залишилися на зборах, одноголосно підтримали перехід до ПЦУ.

«Після голосування вирішили зробити подворовий обхід і зібрати підписи, адже у селі проживає орієнтовно чотири сотні людей», –пояснив Олег Дергай.

Настоятель храму отець Богдан Христинець, який служить на цьому приході близько 12 років, оголосив прихожанам, що Православної церкви України нема, і приблизно з двома десятками прихильників покинули збори.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
...збрехав.... Бо разом із священиком вийшло понад 80 людей.... А Дергай нехай розбереться зі своєю сестрою, бо одне одному очі вигризають за батькову хату.... І з жінками своїми...
Відповісти
Відповідь священника вірна та правдива!
Відповісти
Волинь 24, а чому у своїй статті не вказуєте кількість підписів, що було зроблено в храмі після літургії. Адже їх кількість більше ніж на зборах у місцевому клубі.
Відповісти
А за що підписувалися??? І скільки підписів,???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні