На Волині судили бабусю, яка вдарила чужу дитину

0
0
На Волині судили бабусю, яка вдарила чужу дитину
Ковельський міськрайонний суд виніс вирок у справі про побиття малолітньої дитини.

Як вбачається із судового рішення, підсудна свою вину не визнала.

Батьки привезли малолітню дівчинку на канікули з Києва до Ковеля - у гості до бабусі. Проте, ігри дівчинки дуже заважали сусідці. На зауваження літньої жінки дитина не реагувала. Конфліктні ситуації між ними відбувалися регулярно. Зрештою, 20 серпня, зустрівши дівчинку у під'їзді, жінка завдала удару рукою по голові дитині.

У дівчинки лишилися сліди побоїв, що й дозволило відкрити проти кривдниці кримінальне провадження. У суді бабуся заперечила, що била дитину, і поскаржилася, що та постійно ганяла її курей і створювала забагато шуму.

Тим не менше, суд знайшов достатньо доказів для доведення вини літньої жінки. Як вказали свідки - жінка неодноразово проганяла й інших дітей з дитячого майданчика. За напад на дитину винна сплатить 850 гривень штрафу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні