--> Суд визнав винною лучанку, яка покусала патрульних | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Суд визнав винною лучанку, яка покусала патрульних

0
-2
Суд визнав винною лучанку, яка покусала патрульних
Луцький міськрайонний суд Волинської області завершив розгляд справи лучанки, яка напала на поліцейських, та вкусила одного з них.

Як вбачається з вироку, оприлюдненого 25 січня, жінку визнали винною та призначили покарання у вигляді 2 років позбавлення волі, щоправда - умовно.

Нагадаємо, в ніч на 30 травня минулого року лучанку затримали за водіння у нетверезому стані. Коли ж на жінку склали протокол про адміністративне правопорушення - вона почала ображати поліціянтів, а потім і напала, завдаючи ударів рукою по обличчю, та вкусила одного з правоохоронців за передпліччя.

Дії лучанки кваліфікували як опір працівнику правоохоронних органів. У суді свою вину жінка визнала та уклала угоду з обвинуваченням.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні