У Луцьку на Київському майдані – пожежа. ФОТО. ВІДЕО

2
11
У Луцьку на Київському майдані – пожежа. ФОТО. ВІДЕО
У п'ятницю, 25 січня, у Луцьку на Київському майдані за 16-поверховим будинком зайнялося закинуте приміщення. Іноді там можна побачити луцьких безхатьків.

Як розповіла журналістам інтернет-видання "Волинь24" жінка, яка іноді й сама там підночовує, вона саме прийшла від собору та побачила клуби диму, які йшли з будівлі, та двох безхатьків, які перебували в приміщенні. Жінка побігла в 16-поверхівку та викликала пожежників і швидку допомогу.

Рятувальники швидко приїхали на місце події та ліквідували пожежу. Медики також не забарилися. Але оглянути вдалося лише чоловіка, який отруївся чадним газом та був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Жінка, яка була з ним, втекла з місця події.

Ймовірно, пожежа виникла через кинуту цигарку.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шкода безхатьків, бо тепер ще й без нічлігу залішились в мороз.
Відповісти
у морози є місця для обігріву, а якщо не влаштовує, то нехай у облраду на Київському майдані йдуть, там всерівно один кабінет постійно порожній :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні