Кохання поза часом – 2019: волиняни зможуть одружитися вночі

0
-3
Кохання поза часом – 2019: волиняни зможуть одружитися вночі
14 лютого в Україні пройде акція «Кохання поза часом».

У цей день можна буде зареєструвати шлюб або подати відповідну заяву навіть уночі – аж до опівночі. Учасником акції стане і Луцький міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану.

Про це повідомляє сайт Міністерства юстиції.

«У Валентинів день всі закохані, навіть вночі, зможуть подати до відділу державної реєстрації актів цивільного стану заяву про державну реєстрацію шлюбу та зареєструвати шлюб, якщо він призначений у вищевказаний день», – йдеться у повідомленні.

Акція проходитиме з 8:00 до 24:00 у відділах державної реєстрації актів цивільного стану.

Участь у акції візьме лише Луцький міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області.

Адреса відділу: 43026, м. Луцьк, пр. Соборності, 18, телефон: (0332) 71-44-37, 71-50-24, електронна пошта: vcs@lcm.vl.drsu.gov.ua
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні