Розписалися, щоб не називали «бомжихою»: на Волині побралися пенсіонери

0
4
Розписалися, щоб не називали «бомжихою»: на Волині побралися пенсіонери
У селі Нові Червища Камінь-Каширського району одружилися пенсіонери.

Життя починається і в 60. Це зрозуміли Анастасія Ярошевич та Василь Давидюк із села Нові Червища. Майже в один рік обоє залишилися вдівцями. А коли випадково зустрілися через багато десятиліть зрозуміли, що хочуть бути разом, пише газета "Вісник".

Пані Анастасія виросла у Нових Червищах. З Василем, теперішнім чоловіком, жили по сусідству. Молодша на рік дівчина хлопцеві подобалася.

Може й одружилися б, та доля склалася так, що у 21 Анастасія одружилася з хлопцем із Дніпропетровщини.

У шлюбі пара прожила 38 літ, народили трьох дітей, які роз'їхалися по Україні. А коли чоловік Анастасії помер, залишилася сама-однісінька в Криму.

Жінка часто навідувалася в гості у рідне село. І випадково у січні 2014 року під час гостин у Нових Червищах зустрілася з Василем.

"То нас сестра моя двоюрідна звела. Сказала мені, що Настя одинока. Подумав, я теж вдовець, треба побачитися. Діти в мене вже дорослі", – пригадує чоловік.

Поговорили, згадали молодість, кілька разів зідзвонилися. Як на те, якраз почалася російська окупація Криму. Діти попросили маму, щоб кидала все та виїжджала. Тоді Василь і запропонував Анастасії жити разом.

Спочатку не все радісно було, допікали людські пересуди.

"Рік прожили, не розписуючись. А тоді кажу йому: скільки мене будуть бомжихою обзивати? Пішли у сільську раду і розписалися", – розповідає пані Анастасія.

У березні минає 5 років, як зійшлися удівець з удовицею, незважаючи на осуд людей. Разом живуть, разом й хазяйнують...

Фото на головній – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні