Волинянин власноруч виготовив арт-інсталяцію зі сталевого дроту. ФОТО

0
3
Волинянин власноруч виготовив арт-інсталяцію зі сталевого дроту. ФОТО
Волинянин Микола Калюх з Маневич власноруч виготовив арт-інсталяцію зі ста погонних метрів сталевого дроту та кольорових гірлянд.

Про це пише газета "Нова доба".

Маневичанин Микола Калюх власноруч, за власним кресленням, виготовив інсталяцію у формі Діда мороза, що їде запряженими оленем санями.

Для виготовлення святкової композиції майстер-аматор використав двісті погонних метрів сталевого дроту та кольорових гірлянд, авторський арт-шедевр акуратно обмотав пакувальною стрічкою і встановив у себе на подвір’ї.

"Приходив після роботи додому та з паяльником і з варювальним апаратом зникав нам весь вечір в гаражі , де на бетонній підлозі намалював крейдою ескіз виробу", - розповіла дружина майстра Надія Хомівна.

За освітою Микола Калюх педагог – вчитель фізики та математики.

Дід мороз з оленем – не єдина його робота. Майстер-аматор із креативністю облаштував власне обійстя. У дворі в дерев’яній бесідці господар створив цілий музей декоративно-ужиткових виробів.

Вдома у Калюхів – немає жодної стандартної речі – все витворено уявою і вмілими руками господаря.

Власноруч він виготовив вдома всі елементи інтер’єру: камін, ніші в стіні, меблі, балясини до східців, різні декоративні дрібнички.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні