Які особливості художньої студії у «Промені»*

0
-1
Які особливості художньої студії у «Промені»*
Смугастий носоріг, має ще одне чарівне місце – це художня школа для дітей віком від 3-х років. У ній проводиться навчання основ образотворчого мистецтва, відбуваються знайомства з різноманітними жанрами, та безумовно цікава навчальна програма за віковими групами.

Індивідуальний підхід, безперервна комунікація з дітьми під час занять та перерви з чаюванням.

У студії працює кваліфікована команда викладачів, які допоможуть розвинути у Вашій дитині любов до прекрасного, фантазію, креативне мислення.

Ще «Смугастий Носоріг» пропонує зручну послугу «майстер-клас у будь-який час». Кожного дня з 11:00 до 21:00 батьки мають змогу привести дитину на майстер-клас та залишити виготовляти будь-який виріб із запропонованих у майстерні. А також виїздні майстер-класи у школах, садочках, на вечірках.

Ще на території майстерні є крамничка подарунків ручної роботи (блокноти, іграшки, листівки, картини, текстиль з художнім розписом) і є можливість замовити індивідуальний подарунок.

Привілеєм навчання у художній школі є постійні знижки на ряд послуг у розважальному комплексі «Смугастий Носоріг», а саме: при купівлі абонементу на навчання в художній школі – перше заняття безкоштовне, та -20% на перукарню для учнів творчої майстерні та їх батьків.
«Смугастий Носоріг» - місце щасливих, творчих та освічених дітей.









+380 (66) 770 07 50
РЦ «Промінь» просп. Президента Грушевського, 2
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні