У Володимирі-Волинському – тротуари вкриті льодом

1
1
У Володимирі-Волинському – тротуари вкриті льодом
Мешканці Володимира-Волинського скаржаться на непосипані тротуари у місті – пішохідні доріжки перетворилися на льодові ковзанки.

Про це пише Володимир Медіа.

Володимирчани нарікають, що місто перетворилося на ковзанку, через те, що ніхто не посипає тротуари, якими щодня ходять люди. Жителі Володимира-Волинського обурені, що комунальні служби міста не працюють належним чином.

Для прикладу, вулиця Шухевича. Тротуари – льодовиковий каток. З Нового року тут піску ніхто й не бачив. Діти йдуть до школи, натягнувши на голову капішони. Повз проїжджають машини. Дітвора інколи озирається, щоб не потрапити під колеса. А не дай Боже, якщо таке трапиться. Хто буде винний? Дитя, яке змушене йти по асфальту, бо по тротуарі неможливо чи водій, котрий їхав, а дитина скочила під колеса? Чи комунальна служба, яка безвідповідально ставиться до службових обов’язків?





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніби в луцьку все так гладко
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні