Луцькі садочки та школи перевірять «ревізори»

0
1
Луцькі садочки та школи перевірять «ревізори»
На заклади загальної середньої та дошкільної освіти, дитячі заклади оздоровлення та відпочинку Луцька чекає сувора перевірка.

Таке розпорядження підписав секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт.

У документі йдеться про те, що з метою належного забезпечення протиепідемічного та санітарно-гігієнічного режимів, запобігання гострих кишкових інфекцій і харчових отруєнь та організації харчування у закладах загальної середньої та дошкільної освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку Луцька створять робочу групу.

Люди, які увійдуть до складу цієї групи буть моніторити стан середовища життєдіяльності щодо дотримання вимог санітарного законодавства, протиепідемічного, санітарно-гігієнічного режимів та організації харчування у закладах загальної середньої та дошкільної освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку у складі згідно з додатком.

Таким чином, в навчальних закладах обласного центру Волині проводедуть вибіркові перевірки. У разі виявлення порушень у дотриманні вимог законодавства, протиепідемічного, санітарно-гігієнічного режимів та організації харчування проінформують керівників міської ради, місцевих органів виконавчої влади для вжиття заходів згідно з чинним законодавством.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні