Через луцький «Версаль» Пустовіта запідозрили у корупції

0
-16
Через луцький «Версаль» Пустовіта запідозрили у корупції
Завідувач представництва Державної регуляторної служби України у Волинській області Олег Савчук побачив ознаки корупційних дій у процесі встановлення режиму роботи для луцького нічного клубу «Версаль».

Про це повідомляє ІА «Конкурент».

Нагадаємо, Григорій Пустовіт запропонував встановити «Версалю» режим роботи з 21:00 до 6:00 ранку на два місяці замість одного року. За цей час він планує зустрітися з власником клубу та вирішити питання з перереєстрацією працівників до Луцька.

«Законом не передбачено, що хтось в одноособовому порядку на якихось підставах, які не встановлені законом, встановлює режим роботи. Тим більше, у термінах щодо місяців та годин. Законодавством чітко встановлено, як здійснюється встановлення режиму роботи. Індивідуальні підходи до конкретного підприємця, конкретної установи чиновників місцевого самоврядування – це відверті корупційні дії», - прокоментував Савчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні