--> У Луцьку незабаром можуть підняти вартість проїзду в маршрутках | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку незабаром можуть підняти вартість проїзду в маршрутках

3
-2
У Луцьку незабаром можуть підняти вартість проїзду в маршрутках
В обласному центрі Волині можуть знову підняти вартість проїзду в автобусах міських маршрутів.

Про це стало відомо у середу, 23 січня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Зокрема, на засідання виконкому винесли проект рішення «Про доповнення до рішення виконкому від 07.11.2018 № 692-1 1 «Про план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік».

У додатку до проекту рішення пункт – «про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху». Тобто незабаром у Луцьку встановлять «економічно обґрунтований тариф на послуги з перевезення пасажирів в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху».

Члени виконавчого комітету підтримали цей проект рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лучани кому дозволяє здоровя і вік, пересідайте на велосипеди. Економія буде дуже значна+здоровя. Кажу це з власного досвіду. Мені за 50, двічі на тиждень доводиться їздити по роботі 20 кілометрів. Цю відстань долаю за годину. У вихідні задля задоволення, роблю кільце Луцьк- Рожище- Ківерці- Борохів- Луцьк. А маршрутникам бажаю побільше здоровя і совісті.
Відповісти
Недавно бензин подешевшав і що, ціну проїзду знизили? Нехай тільки спробують підняти...!!!
Відповісти
О,"наша пісня гарна нова,починаймо її знову" .Я недавно писав що навесні знову заведуть "волинку" про збитковість перевезення!А поставити валідатори,і безготівковий розрахунок,і заодно буде видно скільки людей перевозите,і які надходження маєте не хочете?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні