--> На Ягодині викрили наркоділка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Ягодині викрили наркоділка

0
3
На Ягодині викрили наркоділка
На Ягодині у ході спільної спецоперації правоохоронців та митників викрили наркоділка

Про це повідомляє прес-служба Волинської митниці ДФС.

У ході спільної спецоперації правоохоронців та митників на митному посту Ягодин затримали мешканця Сєверодонецька за фактом контрабанди особливо небезпечних психотропних речовин «екстазі».

Зокрема, оперативники Харківського Управління СБУ встановили, що цей чоловік особисто ввозив контрабандою з однієї з країн Європи психотропні речовини МДМА, які збував на Харківщині наркодилерам великими партіями.

22 січня співробітники СБ України у Харківській та Волинській областях разом з посадовими особами Волинської митниці ДФС у пункті пропуску Ягодин припинили цей канал постачання.

Цього разу громадянин намагався ввезти до нашої країни партію психотропів у рейсовому автобусі. Зокрема, шість тисяч пігулок помаранчевого кольору загальною вагою 1878 г були приховані у 7-ми пакетах з кавою. Їх виявлено під час повного митного огляду автобуса. Встановлено, що це – особливо небезпечні психотропні речовини «екстазі».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні