--> На Волині п'яний чоловік встромив ножа у спину вітчиму | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині п'яний чоловік встромив ножа у спину вітчиму

0
-4
На Волині п'яний чоловік встромив ножа у спину вітчиму
На Волині чоловік у стані алкогольного сп'яніння вдарив ножем у спину вітчима.

Про це йдеться на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

Так, 19 вересня 2018 року, чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, в приміщенні літньої кухні, в ході суперечки з своїм вітчимом, кухонним ножем вдарив його ножем у спину.

У суді обвинувачений свою вину визнав повністю. Пояснив, що 19 вересня 2018 року вживав спиртні напої разом з матір'ю та вітчимом. Під час сімейної сварки із вітчимом взяв ніж та умисно наніс один удар ножем у спину. У вчиненому розкаюється, просив суд суворо не карати.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 КК України і призначити йому покарання - 5 (п'ять) років позбавлення волі. Однак на підставі ст. 75 КК України звільнив від призначеного покарання, якщо він протягом 3 років не вчинить нового злочину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні