--> Для добровольців вдосконалять механізм надання статусу УБД | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Для добровольців вдосконалять механізм надання статусу УБД

0
2
Для добровольців вдосконалять механізм надання статусу УБД
Командувач ОС Сергій Наєв та міністр у справах ветеранів Ірина Фріз під час зустрічі у Краматорську домовились вдосконалити механізм надання статусу учасника бойових дій для добровольців.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС.

«Сторони приділили особливу увагу вдосконаленню вирішення механізму надання статусу Учасника бойових дій членам добровольчих батальйонів та більш ефективної медико-психологічної реабілітації учасників АТО та ООС», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, Наєв запропонував під час розгляду питання про надання УБД використовувати свідчення військовослужбовців про учасників добровольчих батальйонів, які не вступили до лав ЗС України чи інших військових формувань.

«Добровольці, ризикуючи власним життям і здоров’ям, боронили нашу країну, отже, ми маємо усіляко їх підтримувати і сприяти у вирішенні даного питання», – цитує Наєва прес-служба штабу.

Наєв та Фріз також домовились у подальшому приділяти посилену увагу медико-психологічній реабілітації учасників АТО та ООС, зокрема, завдяки збільшенню кількості медичних установ та організацій для надання необхідних послуг та оптимізації роботи вже задіяних. Планується також збільшити квоти у медустановах для реабілітації учасників бойових дій, повідомляють в штабі ООС.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні