--> У луцькому будинку ледь не зірвався ліфт з лікарем і пацієнтом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцькому будинку ледь не зірвався ліфт з лікарем і пацієнтом

2
-1
У луцькому будинку ледь не зірвався ліфт з лікарем і пацієнтом
У луцькому будинку, що знаходиться на Київському майдані, 7, ледь не зірвався ліфт, у якому перебували фельдшер і пацієнт з передінфарктним станом.

Про це повідомила лікар зміни центральної оперативної диспетчерської Волинського обласного центру ЕМД Світлана Іщук, пише газета "Волинь".

"17 січня о пів на третю ночі фельдшерська бригада виїхала до лучанина з передінфарктним станом, який проживає на Київському майдані, 7. Надали невідкладну допомогу і треба було терміново доставити хворого у стаціонар. Вирішили скористатися ліфтом. За словами фельдшера, зайшли удвох із пацієнтом, він натиснув кнопку — ​і кабіна зі скреготом полетіла вниз", – розповіла лікар.

З її слів, за кілька секунд кабіна ліфта застрягла між поверхами, що й врятувало людей від падіння.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку патрульні витягували з ліфта хворого чоловіка. ФОТО

"Мені довелося довго телефонувати в різні служби, щоб визволити "заручників". І з ношами в більшості дев’ятиповерхівок доводиться намучитися, бо тісні сходинкові майданчики. І у ліфтах не знаєш, чого очікувати. Після такої пригоди не тільки у хворого, а й у медиків може статися інфаркт!" – обурюється Світлана Іщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба премії ледацюгам з міськради підняти до 500% може хоч тоді запрацюють
Відповісти
Іщук - ще та штучка. Не варто особливо вірити її словам.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні