--> На Волині виявили іноземку з підробленими документами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині виявили іноземку з підробленими документами

0
0
На Волині виявили іноземку з підробленими документами
На Волині слідчі оголосили про підозру іноземній громадянці, котра використовувала документи із неправдивими відомостями.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

На початку серпня 2018 року, під час проведення операції «Мігрант» виявили 45-річну іноземну громадянку, котра пред’явила паспорт, виданий на її ім’я із завідомо підробленими дата штампами про перетин державного кордону України.

Під час огляду документу та відміток про перетинання державного кордону України виявлено, що іноземка перебуває на території України з перевищенням дозволених строків перебування.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження та оголосили про підозру в інкримінованих злочинах, передбачених ч.5 ст. 27, ч. 3 ч., ч.4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України. Під час досудового слідства встановлено, що жінка незаконно перебувала на території України із 2015 року. Санкція статті передбачає, зокрема обмеження волі на строк до двох років.

Нині вирішується питання про направлення клопотання в країну походження іноземної громадянки щодо примусового її повернення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні