Луцьких дітей, які не щеплені від кору, не допустили до навчання

22
7
Луцьких дітей, які не щеплені від кору, не допустили до навчання
Сім десятків дітей сьогодні не допустили до навчання у 25-й луцькій школі.

Це учні, які не мають профілактичних щеплень від кору, каже директор Віктор Цейко, - йдеться у сюжеті Суспільного Волині.

У найближчі дні заборонити відвідувати уроки невакцинованим дітям можуть у більшості шкіл Луцька, розповів головний спеціаліст міського управління освіти Іван Дишко.

Детальніше - у сюжеті.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Боротьба з кором: на Волині дітей без щеплень пропонують не пускати у школу

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я от ніяк не можу зрозуміти, чому вакциновані бояться не вакцинованих? І друге питання, чому більшість тих, хто були вакциновані, перехворіли на кір?
Відповісти
Тому що вакцина не дає 100% захисту а лише полегшує протікання хвороби. А невакциновані несуть таку загрозу. По другому питанню - тому що багато таких як Ви не розуміють потреби вакцинації
Відповісти
Спробую Вам пояснити.
Уявімо ситуацію: сім'я, де є дитина 8 років і дитина 8 місяців. Старшій дитині щеплення зробили, а молодшій ще не можна робити, згідно календаря щеплень. Старша дитина іде в школу, де інфікується від дитини, яка не мала щеплень від кору. Переносить кір у легкій формі, але заражає молодшу сестричку (чи братика). І молодша дитина як наслідок помирає від ускладнень кору.

От і все пояснення на Ваше запитання "Я от ніяк не можу зрозуміти, чому вакциновані бояться не вакцинованих?"

Відповісти
А чому Ви вирішили, що вакцинована дитина має обов'язково заразитися від не вакцинована?
Відповісти
читайте офіційні джерела і будете знати.
Відповісти
Цейка під суд за порушення конституції. А щеплені діти бояться нещеплених, тому що вакцинація це відмивання МОЗом грошей. Те що колять дітям зовсім не вакцина. Або вакцина, але не зовсім. Багато років назад моїй дитині хотіли зробити вакцинацію, після відмови лікарі вимагали від мене розписку про відмову. А чому лікарі не дають розписок, що з дитиною після вакцинації наприклад два місяці все буде гаразд????
Відповісти
Мамаш шизанутих під суд! Самі всі при совку були вакциновані і ваші мами не кричали так як Ви тут репените!!! І живі здорові наражаєте своїх же дітей на небезпеку!
Відповісти
А наші діди і бабусі не були щеплені зовсім, і живуть чи жили до 80-90 років, а ми щеплені за щастя 60 років, а то і менше!
Відповісти
Вакциноване поголів'я стає переносником збудника, якого йому вкололи. Тому небезпека невакцинованих в порівнянні з тими хто пройшов хімічну лоботомію є незначною. Тим паче перенесений кір дає позиттєвий імунітет проти кору та інших захворювань. Про це, як і про склад вакцин, вплив їх інгредієнтів на організм, побічну дію - вам не скаже середньостатичний білий халат. Тому що для розуміння проблеми необхідні вищий середнього показника айк'ю, вчена ступінь у медицині і певні якості. А нинішні прокладки фарми, типу лапія чи агента сша супрун, - не знайомі зі світовим передовим клінічним досвідом у цій сфері.
Тому всіх хто символізує тотем нинішнього року і верещить за вакцинацію - ласкаво просимо на наукову дискусію у фб у відповідні групи антивакцинаторів. Це було б хорошою можливістю показати свої медичні пізнання і підтвердити свої слова та статус. Але цього ж не буде, тому що всі ці поросята уникають наукових дискусій і банять за незручні питання і аргументи. Ось така то уйня, малята.
Відповісти
неграмотний, ніхто збудника не коле...читай більше.
Відповісти
цейка на кіл! Безголових в міськраді також!
Відповісти
Цікаво, а цейка чи інші маніпулятори будуть відповідати якщо хтось з ослабленим імунітетом стане інвалідом від ртуті та формальдегіду у вакцині?
Відповісти
Звичайно що ні, - обісрані штани цейки і очі в сторону - ось і все на що очікувати батькам інвалідів.
Відповісти
Так це правильно кажете!Максимум,що Цейко зробить це відведе очі від батьків,що матимуть від вакцинації дитину-інваліда..А хто компенсує моральну шкоду?
Відповісти
Оце так дятли! Дійсно, ви покажіть інтерв'ю протилежної думки!...Якихось медиків які проти а не тупої шмари яка бачить не дальше п'яти хвилин!
Відповісти
Згідно з ст. 27 закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", профілактичні щеплення від туберкульозу, поліомієліту, дифтерії, кашлюку, правця та кору в Україні — є обов'язковими. Такий обов’язок українців встановлений також і ст. 10 "Основ законодавства України про охорону здоров’я".
Відповісти
https://youtu.be/Yp0bc9fU664 ось тут, відомий адвокат дає правове пояснення, що робити, коли не пускають до школи. Перегляньте і інші, його цікаві і корисні відео.
Відповісти
https://youtu.be/nh3jfGvyrpI ось вся правда про кір і епідемію.
Відповісти
В класі 30 учнів, нещеплені 10, всі були в прямому контакті з хворою на кір однокласницею, і перехворіли всі 10 нещеплених, решта здорові!!!! Мені цього досить, щоб робити зеплення.
Відповісти
Дуже цікавий факт! Який у Вас номер школи та клас? Ви з Луцька?
Відповісти
Впевнений на 100%, що ти говориш неправду. А за неправду прийдеться відповідати.
Відповісти
https://m.youtube.com/watch?v=Fc9P4ayPjKs&index=2&list=LLWiUdEXpx-DavmR7IHdH8ag&t=0s
Невакциновані діти не захворіли на кір, після контакту з хворим на кір. Дивно, але факт.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні