Що в декларації директора волинського вишу, якого впіймали на хабарі

0
3
Що в декларації директора волинського вишу, якого впіймали на хабарі
За 2017 рік директор волинського вишу, якого впіймали на хабарі, заробив понад 300 тисяч гривень.

Нагадаємо, у понеділок, 21 січня, викрили директора одного з вищих навчальних закладів Волинської області на отриманні хабара у розмірі 12 тисяч гривень.

Неправомірну вигоду посадовець вимагав за безперешкодне встановлення та функціонування кавових автоматів у приміщенні навчального закладу.

Правопорушнику загрожує позбавлення волі на термін від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років з конфіскацією майна.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Відомо прізвище директора волинського вишу, який попався на хабарі

Депутат є власником земельної ділянки площею 817 квадратних метрів у селі Сомин Турійського району. У його декларації також гараж у Тернополі площею 23,9 "квадрата" та квартира площею 40,8 "квадрата" в Нововолинську.

Його дружина Неля Чорна має дві квартири – в Тернополі та у Львові – загальною площею 67 та 66,2 "квадрата". У 2017 році її річний дохід становив 181 тисячу гривень.

За 2017 рік Роман Чорний заробив 320,77 тисячі гривень: 237,57 тисячі гривень зарплати та 83,2 тисячі гривень від відчуження нерухомого майна.

Крім того, у декларації вказано, що депутат має чимало готівки: 4,7 тисячі доларів, 3,8 тисячі євро та 1,5 тисячі англійських фунтів стерлінгів.

Минулоріч він придбав легковий автомобіль BMW 750LI 2006 року випуску за 230 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні