Скасування нічного тарифу: чи піднімуть у Луцьку ціну за воду

0
2
Скасування нічного тарифу: чи піднімуть у Луцьку ціну за воду
Директор КП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк розповів, чи вплине скасування нічного тарифу на поставку електроенергії для юридичних осіб на роботу комунального підприємства.

Про це він сказав у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) скасувала нічний тариф на поставку електроенергії для юридичних осіб. Тобто з 1 січня 2019 року для непобутових споживачів втратили чинність тарифи, що диференційовані за часом. Водночас скасування цих тарифів не стосується населення.

Директор луцького комунального підприємства каже, що скасування нічного або зонного тарифу майже не вплине на роботу «Луцькводоканалу».

«Станом на сьогодні відміна саме нічного тарифу для нашого підприємства не є причиною всіх проблем. Ми з вересня по деяким об’єктам проводили розрахунки за цим тарифом. Він, певною мірою, є дуже зручним та економним для тих, в кого все споживання було в нічний час.

У нас графік навантаження відносно рівномірний, і економія з використанням, наприклад, зонного тарифу з вересня до 31 грудня, – це ми використовували по свердловинах, які заживлені від Луцького району, на 280 тисяч гривень складали 4 тисячі. Це була певна економія, але за рахунок рівномірності графіку, для нас відміна тарифу вплине несуттєво», – сказав Віктор Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні