Волинський атовець розповів про реабілітацію у горах

0
2
Волинський атовець розповів про реабілітацію у горах
Волинський атовець Олексій Кушнєр розповів, чому ходить в гірські походи.

На своїй сторінці у "Фейсбуці" він опублікував вражаючі фото з засніжених гір, зокрема на вершині Говерли. Олексій розповів, як гірські подорожі допомагають реабілітуватись бійцям АТО.

"Значна частина моїх походів – це не забава, а подорожі програми психологічної ребілітації для бійців АТО-ООС!" – поділився підкорювач вершини.

"Завдячуючи ідеї Vitalii Diachuk та Ольга Олександрівська з Nomad.live, коштам не знайомих мені меценатів, є можливість робити цілком безкоштовно, за що я їм постійно дякую", – додав Олексій Кушнєр.

Зі слів атовця, колись він просто натрапив на оголошення про похід, а тепер і сам пробує водити.

Олексій зауважив, що запорука гарних фото – цілі дні борсання в снігу, ночівля серед лісу чи в задимленому будиночку, важкий сон при -15, сонячне «вікно» на 20 хвилин за цілий день.

"Якби важко не було – емоції бійців, а особливо тих, хто завдяки проекту, потрапили в гори вперше, які перевірили себе, підкорили вершини – безцінні і це дає бажання ходити знову і знову!" – розповів Олексій Кушнєр.

"Ходіть в гори, я знаю напевне – вони вас змінять, змінять на краще, бо #горитолюбов", – додав він у дописі під фото.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні