Голова Волинської ОДА Савченко: «Я купаюсь до першого льоду». ВІДЕО

0
6
Голова Волинської ОДА Савченко: «Я купаюсь до першого льоду». ВІДЕО
У селі Гірка Полонка, що поблизу Луцька, волиняни традиційно пірнали на Водохреще у водойму, що утворилася з джерела святих Косми та Дем’яна.

Про це йдеться в сюжеті «12 каналу».

Настоятель храму Архістратига Божого Михаїла отець Володимир Присяжнюк прочитав молитву разом із присутніми вірянами та освятив місце масового купання. Тих, хто не мав сили духу зануритись, священик окропив святою водою.

«З великою вірою, з великим трепетом люди окунаються в цю воду холодну в мороз, щоб підбадьоритися і у вірі, і у повсякденному житті, щоб змити з себе все погане, всі негаразди, простити один одного», – каже священик.

Сміливо зайшов у крижану ополонку і голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко.

«Я ще такої теплої води не зустрічав, – стверджує Савченко. – Я купаюсь уже років п'ятнадцять. І купаюсь до першого льоду. І в мене є басейн, по телебаченню ж показали. То я купаюсь до першого льоду. Я його не накриваю, спеціально щоб підтримувати здоров'я. Не для того, щоб ніжитись!»

Більше – в сюжеті.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні