Призначили покарання лучанину, який крав віскі та ікру

0
-3
Призначили покарання лучанину, який крав віскі та ікру
У Луцьку чоловік вкрав три банки ікри та пляшку віскі.

Про це пише ІА Конкурент.

6 вересня 2018 року лучанин Олександр таємно викрав пляшку віскі "Jack Daniels" (0,5 л) з магазину "Наш Край", що у Луцьку на вул. Львівській. Вартість збитків склала 284 гривні. А вже 21 вересня у супермаркеті "Салют" на бульварі Дружби Народів він намагався таємно винести три банки ікри "ИКРА", вартістю 526 гривень. Він взяв їх у продавця в торговому залі супермаркету, після чого пішов до каси, де постояв у черзі декілька хвилин та не маючи на меті розраховуватись за товари пройшов повз неї. Усвідомлюючи, що його дії стали очевидними, вибіг на вулицю з приміщення магазину, таким чином відкрито, викрав зазначений товар.

Між Олександром та прокурором було укладено угоду про визнання винуватості у вчинені крадіжки та грабежу.

Луцький міськрайонний суд 10 січня 2019 року цю угоду затвердив та визначив покарання обвинуваченому у вигляді 4 років позбавлення волі.

Зазначимо, що лучанин Олександр неодружений, ніде не працює та має на утриманні малолітнього сина.

Таке суворе покарання він отримав через те, що вже неодноразово був судимий, починаючи з 2005 року. Востаннє його судили за крадіжку у травні 2018 року, де призначили умовний термін на три роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні