Екстремальні пологи: у Луцьку жінка народжувала вдома

0
-1
Екстремальні пологи: у Луцьку жінка народжувала вдома
У Луцьку на вулиці Чернишевського жінка народила дитину вдома.

Про це пише газета Волинь.

Як розповіла старший лікар зміни центральної оперативної диспетчерської Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги Світлана Іщук, усе частіше бригади «швидкої» змушені приймати пологи «на дому».

Для родини, що мешкає на вулиці Чернишевського в Луцьку, ніч на 17 січня запам'ятається назавжди. У жінки почались передчасні пологи. Бригада ЕМД прибула оперативно, але пологи вже почалися. Породіллі надали допомогу, прийняли немовля, а тоді доправили маму із новонародженим у Луцький пологовий будинок.

дитині з'явитися на світ і в екстремальних умовах.

"Такі випадки тепер — не рідкість, особливо у сільській місцевості. Жінки, які вже мають по кілька дітей, у довірливій розмові зізнаються, що не поспішають до лікарень через брак грошей на все необхідне для пологів. Мовляв, удома народжувати дешевше. Наші бригади мають усе необхідне, щоб допомогти дитині з'явитися на світ і в екстремальних умовах. Але краще не ризикувати здоров'ям", — застерігає лікар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні