На Волині п'яний чоловік на смерть забив дружину

0
4
На Волині п'яний чоловік на смерть забив дружину
Судитимуть волинянина, який побив до смерті власну дружину.

Рожищенський відділ Маневицької місцевої прокуратури затвердив і скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про заподіяння 27-річним мешканцем села Квітневе Рожищенського району тяжких тілесних ушкоджень його дружині, що спричинило смерть потерпілої, повідомляє прес-служба прокуратури у Волинській області.

Увечері 4 листопада 2018 року раніше судимий за крадіжки нетверезий чоловік, який незадовго до того умовно-достроково звільнився з місць позбавлення волі, під час сімейної сварки вдарив дружину кулаком у голову, завдавши жінці травм, від яких вона померла.

Тепер зловмисника обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України, й невдовзі він постане перед судом.

Зауважимо, що згідно із санкцією ч.2 ст. 121 КК України за вчинений ним злочин передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Фото на головній – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні