Бізнес на (НЕ)волинських (НЕ)кастрованих собаках: хто випускає у Луцьку безпритульних псів

4
3
Бізнес на (НЕ)волинських (НЕ)кастрованих собаках: хто випускає у Луцьку безпритульних псів
Розповіли про те, як екс-очільниця луцького підприємства «Ласка» Дана Новарчук звозить до Луцька собак та випускає їх на вулиці міста.

Про це Вікторія Виговська написала у «Фейбуці».

За її словами, коли Дана Новарчук очолювала КП «Ласка», вона завбачливо створила ще одну громадську організацію «Порятунок чотирилапих».

Після звільнення Новарчук з посади начальниці луцького підприємства, вона почала працювати по всій Україні: укладати договори про відлов, стерилізацію і вакцинацію тварин. Хоча сам же центр «Дейл», де мали стерилізувати котів та собак відкрили лише через декілька місяців.

Так, Вікторія Виговська пише, що півтора місяці тому Богдана Новарчук привезла зі Славути пса, який весь час гуляв вулицями Луцька. Найцікавіше, що собака виявилася некастрованою, і, схоже, навіть не вакцинованою від сказу.

«А скільки сотень таких же потрапляють до Луцька завдяки пані Новарчук і її центру з відмивання бюджетних грошей «Дейл»? По всьому місту люди помічають появи чужих дорослих собак», – пише жінка.

Нещодавно у одній із соціальних мереж з’явилася інформація про те, що люди із Славути розшукують свого пса на кличку Бім. Вікторія вирішила поширити цей допис на своїй сторінці. Згодом з’ясували, що приблизно півтора місяці цього ж Біма бачать на вулицях Луцька.



«Тоді лучани почали скидати фото і писати точну адресу його можливого місцезнаходження. І я прийшла в шок, коли через півгодини побачила пост від Новарчук зі свого фейкового акаунта (Мирослава Яскевич). Вона написала про зникнення цього пса, мовляв його шукає сім'я і плачуть діти. До слова, з цієї сторінки Дана Новарчук поливає брудом нове керівництво КП «Ласка», – йдеться в дописі.



Тоді Вікторія Виговська разом з волонтерами почала розшукувати пса.

«Вранці його знайшла якась жінка, і відразу мені написала. Поки вона з собакою чекала приїзду волонтерів – туди ж приїхав горезвісний білий «Фольксваген» Новарчук. По телефону жінка розповіла мене, що з авто вийшли чоловіки Людмилою Корнійчук (колишній адміністратор КП «Ласка», нині співзасновниця і ветеринар центру «Дейл» від ГО «Порятунок чотирилапих»)», – пише вона.



За словами волонтера, який знаходився біля Біма, люди, які вийшли з автомобіля, представилися господарями цього собаки та заявили, що хочуть негайно забрати його додому. Вікторія Виговська додає, що в ту ж хвилину приїхала ще одна машина, і Людмила Корнійчук разом з чоловіками, переглянувшись, скочили в машину та поїхали геть.

«Те, що цей пес зі Славути, і в Луцьк його привезла Новарчук, підтвердила й сама Дана у численних дописах у Фейсбуці. На своїй сторінці вона пише (Dana Garr псевдо в фейсбук): «Господиня цього собачки попросила у нас авто. Ми особисто віддали собаку їм. Його завезуть і залишать на вулицях Славути». За цією логікою власники пса взяли бус у Новарчук, а коли знайшли собаку почали втікати, дізнавшись, що їдуть волонтери ? Чи не думаєте, що це маячня? Брехня на брехні - аби замести сліди своїх злочинів», – додає лучанка.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якийсь дурдом. Невже людині нема чим зайнятися?
Відповісти
Я тільки можу уявити, до чого все це призведе, якщо наша влада не втрутиться в ситуацію!!
Відповісти
Треба рішення міськради, яке заборонить Богдані Новарчук звозити собак з всієї України в Луцьк.
Колись вона справді боролася з проблемою безпритульних тварин.
А тепер, після звільнення з "Ласки" навмисно створює умови, що все місто заполонили якнайбільше собак. Значить, працює на зло людям. І валить все на "Ласку". Так хоче повернутися.
Відповісти
Зі Стрия раптово пропали собаки,які ніколи не пропадали,добрі,гарно харчувались,такщо втекти не могли б щоб не повернутись поїсти.Це жахіття так гратись дооями живих істот,вони зараз розгублені,голодні,в чужому місті не мають де голови прихилиьи,а то ж зима. Ще й в самі свята повивозила горезвісна захисниця собак ,і з Моршина теж. Бумеранга не відала,то звідає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні